Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Eremei Priseajniuc, despre vaccinarea moldovenilor în România

În cadrul emisiunii "Logica Puterii", fostul director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Eremei Priseajniuc și-a exprimat punctul de vedere cu privire la posibilitatea moldovenilor care dețin și alte cetățenii să meargă să se vaccineze peste hotare.
Sputnik
Eremei Priseajniuc, despre vaccinarea moldovenilor în România

Eremei Priseajniuc a declarat în studioul Radio Sputnik Moldova că cetățenii din Republica Moldova care dețin și cetățenia altor state merită să facă efortul de a se vaccina peste hotare, dacă acest lucru este permis de către autoritățile străine.

Procesul de vaccinare din Moldova, comparativ cu alte țări
"De exemplu, România ne-a oferit această posibilitate, care este binevenită din punctul meu de vedere. Statul vecin ne-a ajutat de la începutul pandemiei și cu aprovizionarea medicamentelor, echipamente de protecție ș.a. Am simțit și apreciem acest sprijin", a declarat Eremei Priseajniuc.

De menționat este că cetățenii Republicii Moldova care dețin și cetățenie română au posibilitatea de a merge în România pentru a se vaccina împotriva COVID-19. Aceștia se pot înscrie pe Platforma națională de vaccinare de peste Prut și este necesar să dețină o carte de identitate românească.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova