Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Programe artistice pregătite de municipalitate în prima lună a anului 2020 – detalii

Un început de an frumos. Municipalitatea și-a propus să organizeze diverse manifestări cultural-artistice pe parcursul lunii ianuarie din anul 2020.
Sputnik
Programe artistice pregătite de municipalitate în prima lună a anului 2020 – detalii

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", șefa interimară a Direcției Cultură a Primăriei municipiului Chișinău, Stela Mitriuc, a dezvăluit că noul an vine cu multe premiere pentru cetățeni.

Spectacol feeric, la deschiderea Târgului de Crăciun din Capitală – Video, Foto

Mitriuc a declarat că luna ianuarie va fi plină de surprize, iar un accent deosebit se va pune pe implicarea copiilor și tinerilor în diverse activități cultural-educative și artistice, precum și pe dezvoltarea relațiilor profesionale cu partenerii externi.

"În luna ianuarie vor avea loc diverse spectacole. Spre exemplu, pe 15 ianuarie, de Ziua Națională a Culturii vom organiza un eveniment grandios la Sala cu Orgă. Ne propunem să oferim și premii, ceea ce este o premieră pentru noi", a menționat Mitriuc.

Potrivit ei, în anul 2020, unul dintre obiectivele primordiale ale municipalității este susținerea activităților culturale și implicarea în proiecte internaționale.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.