Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maia Sandu: "Voi participa la dezbateri cu Igor Dodon"

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PAS, Maia Sandu, a organizat un briefing de presă acum câteva clipe, în cadrul căruia a anunțat că va participa la dezbaterile electorale cu Igor Dodon.

CHIȘINĂU, 4 nov - Sputnik. Liderul PAS, Maia Sandu, a anunțat că va participa la dezbaterile electorale cu Igor Dodon, candidatul independent cu care se va duela în turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Презентация предвыборной платформы независимого кандидата на пост президента Игоря Додона  - Sputnik Moldova
Igor Dodon îi propune două runde de dezbateri Maiei Sandu
"Igor Dodon simte că îi fuge pământul de sub picioare și a speriat oamenii că dacă nu-l votează vine sfârșitul lumii. În loc să dea socoteală oamenilor, el îi amenință. După ce a fugit de dezbateri două luni, acum vrea dezbateri. Din respect pentru cetățeni, voi merge la dezbateri pe teren neutru. Data și ora va fi anunțată ulterior de staff-uri ", a menționat Maia Sandu. 

În data de 15 noiembrie va avea loc turul doi al alegerilor prezidențiale, iar pentru funcția de președinte al Republicii Moldova se va da duela Igor Dodon și Maia Sandu. În turul întâi al scrutinului din 1 noiembrie, Maia Sandu a obținut 36,16%, iar Igor Dodon - 32,62%.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0