Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920
ALEGERI PARLAMENTARE 2021
Ultimele știri și cele mai importante despre alegerile parlamentare anticipate din Moldova, desfășurate pe 11 iulie 2021

Ciocoi: Am votat pentru o Moldovă inteligentă și dezvoltată

© Sputnik / Miroslav RotariAureliu Ciocoi Ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene
Aureliu Ciocoi Ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Abonare
Premierul interimar și-a exercitat dreptul de vot în cadrul alegerile parlamentare anticipate – ce a declarat oficialul.
CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a declarat la ieşirea din secţia de votare că și-a dat votul pentru o Moldovă inteligentă şi modernă, pentru un sistem educaţional bine dotat.
„Am votat pentru o Moldovă inteligentă, o Moldovă dezvoltată, deşteaptă, modernă, cu un sistem educaţional performant”, a declarat Ciocoi.
Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Sport
Greceanîi: Sper că în Parlament va veni o echipă de profesioniști
El a menționat că avem nevoie de o bună educaţie ca să creştem generaţii bine instruite şi pregătite pentru provocările vieţii.
”Avem nevoie de o Moldovă deşteapă, cu o economie dezvoltată şi un sistem judiciar rupt de interese personale, fără de care va fi foarte greu să pornim motorul performanțelor şi reformelor”, a subliniat Aureliu Ciocoi.
Totodată, premierul în exercițiu a precizat că Ministerul Finanţelor a găsit banii necesari pentru achitarea salariilor personalului antrenat în desfăşurarea alegerilor parlamentare anticipate.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0