Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Declarația lui Dodon după anunțarea rezultatelor alegerilor

© Photo : Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a făcut declarații după ședința cu Zinaida Greceanîi și Ion Chicu. El a anunțat ce va face începând cu ziua de mâine.

CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Începând de mâine, cel mai probabil, Igor Dodon se va afla din nou în concediu. Precizarea a fost făcută de șeful statului după ședința de astăzi cu Zinaida Greceanîi și Ion Chicu.

Motivul pentru care Dodon merge din nou în concediu este campania electorală pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Candidatul pentru un nou mandat la funcția de președinte, actualul șef al statului Igor Dodon le-a mulțumit din nou celor care l-au susținut în primul tur de scrutin. 

Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Năstase: "PPDA o va susține pe Maia Sandu în turul doi"

„Am văzut o mobilizare destul de bună în interiorul țării, dar sper că pentru turul doi, pe data de 15 noiembrie, va fi mai mare”, a declarat Dodon.

El nu a ezitat să le dea un răspuns actorilor politici care au vorbit despre fraudarea alegerilor. 

„Mă adresez acestor foști și actuali candidați că ar fi bine să-și ceară scuze de la instituțiile de stat și de la cetățeni pentru falsurile pe care le-au promovat pe parcursul ultimelor săptămâni despre fraudarea alegerilor”, a mai spus Dodon. 

Potrivit lui Igor Dodon, ziua de ieri a demonstrat că instituțiile statului sunt capabile să organizeze alegeri libere și democratice. Șeful statului și-a felicitat contracandidatul, pe Maia Sandu cu care a ajuns în turul doi. Acesta spune că cel mai probabil se va vedea cu Sandu la dezbateri. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0