Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Iordania nu va participa la conflicte regionale - regele Regatului Hașemit

© Sputnik / Mihai CarausПрирода
Природа - Sputnik Moldova, 1920, 17.10.2024
Abonare
Regele a subliniat importanța încetării agresiunilor din regiune și a precizat că țara sa nu va participa la conflicte regionale.
CHIȘINĂU, 17 oct – Sputnik. Iordania nu va deveni parte a unui conflict armat regional și sunt necesare măsuri pentru dezescaladarea tensiunilor, a declarat regele Regatului Hașemit, Abdallah al II-lea, în cadrul întâlnirii cu ministrul de externe al Iranului, Abbas Araghchi, la Amman.
Ministrul iranian a sosit miercuri în Iordania într-o vizită oficială, parte a unui turneu în mai multe țări din regiune.
„Excelența Sa a confirmat că Iordania nu va deveni câmp de confruntare regională”, îl citează pe rege agenția iordaniană „Petra”.
Regele a subliniat importanța încetării agresiunilor din regiune, deoarece continuarea acestora va duce la extinderea conflictelor armate.
Делегация партии Возрождение встретилась с главой Россельхознадзора Сергеем Данквертом - Sputnik Moldova, 1920, 16.10.2024
Moldova și Rusia
Turov: Chișinăul intenționează în mod deliberat să înrăutățească relațiile cu Moscova
Fluxul de știri
0