Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

„Cel mai rău coșmar”: Kamala Harris s-a făcut de rușine în public

© AP Photo / Andrew HarnikИзбранный вице-президент США Камала Харрис
Избранный вице-президент США Камала Харрис - Sputnik Moldova, 1920, 13.10.2024
Abonare
NYP: Kamala Harris a fost criticată pentru comportamentul ei la o întâlnire cu alegătorii
MOSCOVA, 13 oct – Sputnik. Discursul candidatului democrat la președinție Kamala Harris în fața alegătorilor din Arizona a stârnit o reacție împotriva râsului și a încercărilor sale de a vorbi publicului în „termeni mai simpli”, fără un teleprompter, relatează The New York Post .
"Mulțimea, totuși, a aplaudat simplificarea ei excesivă. Utilizatorii rețelelor de socializare au fost mult mai puțin îngăduitori", se spune în postare.
Comentatorul politic de la Fox News Joe Concha a numit-o pe Harris „probabil cel mai prost candidat din toate timpurile”.
Steve Cortez, un fost consilier al rivalului lui Harris, republicanului Donald Trump , a reacționat similar la incident, numind-o pe Harris „cel mai rău coșmar al ei”."
„A fost greu de urmărit <…> Kamala Harris fără teleprompter este cel mai rău coșmar al Partidului Democrat”, spune publicația.
Vineri, în timp ce vorbea cu alegătorii din Arizona, Kamala Harris, vorbind despre importanța alegerilor viitoare, a spus că „este plină de unele lucruri” și a râs imediat.
Anterior, psihiatru Carol Lieberman, într-un interviu acordat NYP, a sugerat că ar putea avea sindromul impostorului, care se caracterizează prin anxietate care se manifestă în timpul vorbirii sale în public.
Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie. Partidul Democrat va fi reprezentat de vicepreședintele Kamala Harris, iar Partidul Republican de Donald Trump.
Fluxul de știri
0