Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul de Externe participă la un summit în Croația

© Sputnik / Rodion ProcaMihai Popșoi
Mihai Popșoi - Sputnik Moldova, 1920, 09.10.2024
Mihai Popșoi. Foto de arhivă
Abonare
Ministrul de Externe Mihai Popșoi s-a deplasat la Dubrovnik pentru a participa la un summit privind Ucraina.
CHIȘINĂU, 9 oct - Sputnik. Șeful Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, viceprim-ministrul Mihail Popșoi, participă miercuri, la Dubrovnik, Croația, la summitul Ucraina-Europa de Sud-Est.
„Summitul va reuni șefi de stat și de guvern pentru a discuta despre continuarea sprijinului acordat Ucrainei în vederea restabilirii unei păci durabile pe continentul european și susținerea eforturilor de aderare la Uniunea Europeană a țărilor candidate, inclusiv a Republicii Moldova”, a scris ministrul pe rețelele de socializare.
În calitate de participant la summit, viceprim-ministrul Popșoi va susține un discurs și se va întâlni cu ministrul croat al afacerilor Externe și Europene, Gordan Grlić-Radman.
Summitul Ucraina-Europa de Sud-Est are loc pentru a treia oară. Primele două reuniuni în acest format au avut loc în Grecia și Albania.
Fluxul de știri
0