Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Un băiețel de cinci ani a fost rănit într-un atac cu cuțitul la o grădiniță din Zurich.

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaOrașul Berna, Elveția
Orașul Berna, Elveția - Sputnik Moldova, 1920, 04.10.2024
Abonare
Un copil de origine turcă a fost rănit într-un atac cu cuțitul la o grădiniță din Zurich
ANKARA, 4 oct – Sputnik. Un cetăţean turc de cinci ani a fost rănit marţi într-un atac cu cuţitul la o grădiniţă din Zurich, iar starea lui se îmbunătăţeşte, a anunţat Ministerul turc de Externe.
„Suntem încântați să aflăm că starea de sănătate a cetățeanului nostru Aras, în vârstă de 5 ani, care a fost rănit într-un atac cu cuțitul asupra copiilor la o grădiniță din Zurich, la 1 octombrie, se îmbunătățește”, a declarat Ministerul turc de Externe într-un comunicat.
Trei băieți de cinci ani au fost răniți într-un atac cu cuțitul în timp ce mergeau la o grădiniță din orașul Zurich, a informat Euronews, citând poliția elvețiană. Copiii au fost transportați la spital cu răni. Potrivit poliției, unul dintre băieți era în stare gravă. Suspectul, un cetățean chinez în vârstă de 23 de ani , a fost arestat în legătură cu atacul . Poliția nu a dezvăluit încă motivele acțiunii sale.
Fluxul de știri
0