Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova a comentat cuvintele lui Sikorski despre Rusia la Consiliul de Securitate al ONU

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 26.09.2024
Abonare
Zaharova: sub Ucraina în Consiliul de Securitate al ONU, polonezii vor fi primii primiți pe platforma - vor primi de la neo-banderoviști nesfârșitul „masacrul de la Volyn”
CHIȘINĂU, 26 sep - Sputnik. Polonia, dacă Kievul ar primi un loc permanent în Consiliul de Securitate al ONU, s-ar confrunta cu un „masacrul Volyn” nesfârșit pe platforma acestei organizații, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe Maria Zaharova pe canalul său Telegram .
După cum și-a amintit Zaharova, mai devreme, șeful Ministerului de Externe polonez, Radoslaw Sikorski, a numit „controversată” întrebarea dacă Rusia ar fi trebuit să primească un loc ca membru permanent al Consiliului de Securitate al ONU .

„Îi voi aminti lui Sikorski că acest subiect a fost activat la Kiev, în speranța de a obține scaunul râvnit. Dacă ne imaginăm ipotetic implementarea unui astfel de scenariu, atunci - și Sikorski nu poate să nu înțeleagă acest lucru - polonezii vor fi primii primiți pe platforma ONU - vor primi de la neo-banderoviști nesfârșitul „masacrul de la Volyn”, a scris Zaharova.

Ea a adăugat că Uniunea Europeană este depășită de „agenți anglo-saxoni” care, fiind oficiali ai statelor suverane, acționează împotriva propriilor cetățeni.
„Ne amintim că soția lui Sikorski este o publicistă americană și o rusofobă întărită, Anne Applebaum, și tragem concluzii”, a conchis Zaharova.
Fluxul de știri
0