Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

„Războiul cu Rusia”. Pușkov - principalul pericol pentru Marea Britanie

© AP Photo / Matt DunhamBig Ben
Big Ben - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2024
Abonare
Pușkov: lipsa de informații în rândul elitelor ar putea trage Marea Britanie într-un război cu Rusia
MOSCOVA, 22 sep - Sputnik. Lipsa de informații în rândul clasei politice din Marea Britanie ar putea trage țara într-un război cu Rusia, a declarat șeful Comisiei pentru Politica Informațională a Consiliului Federației, Alexei Pușkov, pe canalul său Telegram .
Potrivit lui Pușkov, oamenii care ajung în funcții de conducere sunt aleatorii, incompetenți și nepregătiți.
„Ei încearcă să compenseze aceste neajunsuri cu declarații zgomotoase și apeluri care atrag atenția presei în sine, care trăiește doar în scandaluri și nu mai este capabilă de gândire sobră, este degradată și această pierdere... inteligența și capacitatea de a analiza constă principalul pericol pentru Marea Britanie. Este lipsa de inteligență a actualei clase politice britanice care poate trage țara într-un război cu Rusia”, a scris el.
Pușkov a remarcat că clasa politică britanică nu a iubit niciodată Rusia. Fiind îndrăgostită de el a însuși, nu a favorizat și nu favorizează alte țări, dar mai ales Rusia, în ciuda faptului că Marea Britanie de două ori în secolul al XX-lea a făcut parte din aceeași coaliție militară cu Rusia și de ambele ori împotriva Germaniei .
În secolul XXI, începând cu necinstitul fără principii Tony Blair , clasa politică britanică a intrat într-o fază de degenerare, crede parlamentarul.
În opinia sa, în locul politicienilor din trecut, care aveau cel puțin experiență și calificări, au început să vină la putere demagogi analfabeti precum Liz Truss sau actori iresponsabili precum Boris Johnson . Degenerarea de acest fel este însoțită de o scădere bruscă a nivelului de educație, experiență și, cel mai important, inteligență, a subliniat Pușkov.
Fluxul de știri
0