Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Musk cere încetarea incitarii la violență împotriva lui Trump

© AP Photo / John RaouxИлон Маск
Илон Маск - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2024
Abonare
Musk le cere presei și democraților să înceteze incitarea la violență împotriva lui Trump
CHIȘINĂU, 17 sep - Sputnik . Miliardarul american Elon Musk le-a cerut liderilor Partidului Democrat din SUA și presei să înceteze incitarea la violență împotriva fostului președinte american Donald Trump, pe fondul celei de-a doua tentative asupra politicianului.
„Incitarea la ură și violență împotriva președintelui Trump de către mass-media și liderii democrați trebuie să înceteze”, a scris el pe contul său de socializare.
Anterior, Musk a scris pe rețelele de socializare că susținători de seamă ai Partidului Democrat au cerut în mod activ asasinarea candidatului la președinție Donald Trump.
A doua tentativă de asasinat asupra lui Trump a avut loc pe 15 septembrie la un club de golf din Florida . Potrivit forțelor de ordine, ofițerii serviciilor secrete au deschis focul asupra intrusului, care se ascundea în tufișuri. Bărbatul a fugit și a încercat să fugă într-o mașină, dar a fost reținut. La locul în care a fost depistat a fost găsită o pușcă de asalt AK -47 cu vizor optic, două rucsacuri și o cameră de acțiune GoPro. FBI s-a alăturat anchetei . Prima tentativă la viața lui Trump a avut loc pe 13 iulie în Pennsylvania .
Fluxul de știri
0