Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

SVR: Kievul vrea să însceneze „un atac rusesc” asupra unei instituții pentru copii

© AP Photo / Vadim GhirdaУкраинские военны
Украинские военны - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2024
Abonare
SVR: Kievul pregătește o înscenare a unui „atac cu rachete rusești” asupra unei instituții pentru copii
CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. Kievul și manipulatorii săi americani pregătesc o provocare cu înscenarea unui „atac cu rachete rusești” asupra unei instituții pentru copii cu numeroase victime. Acest lucru a fost comunicat de biroul de presă al Serviciului de Informații Externe al Rusiei.
„Potrivit informațiilor parvenite la SVR, în conducerea serviciilor de informații și a comandamentului militar al regimului de la Kiev, la sugestia curatorilor din Statele Unite, se lucrează la scenariul unei noi provocări inumane. Se planifică organizarea unui atac cu rachete rusești asupra unei instituții pentru copii de pe teritoriul controlat de Kiev - un spital sau o grădiniță - cu un număr mare de victime”, se arată într-un fragment al raportului citat de RIA Novosti.
De asemenea, Kievul plănuiește o acoperire mediatică extinsă a punerii în scenă, cu implicarea principalelor instituții media internaționale. Această provocare ar trebui să ridice spiritul de luptă al FAU, să atragă atenția țărilor din sudul global și să devină baza pentru ridicarea restricțiilor privind utilizarea rachetelor occidentale pentru lovituri la mare adâncime în teritoriul rus, a declarat SVR.
„Viețile copiilor ucraineni, puse astfel în pericol sunt neglijate de clica lui Zelenski”, a subliniat SVR.
Fluxul de știri
0