Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Arșinova: Secretarul de Stat a devenit un agent publicitar gratuit al ONG-ului „Eurasia”

© SputnikДепутат Госдумы РФ, глава НКО "Евразия" Алена Аршинова
Депутат Госдумы РФ, глава НКО Евразия Алена Аршинова - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2024
Abonare
Deputatul Dumei de Stat a Rusiei a comentat declarațiile Secretarului de Stat al SUA, Anthony Blinken.
CHIȘINĂU, 15 sept - Sputnik. Datorită secretarului de stat al SUA, Anthony Blinken, informația despre asociația „Eurasia” a fost citată de principalele mijloace mass-media mondiale, a declarat deputatul Dumei de Stat, președintele Consiliului „Eurasia”, Aliona Arșinova.
Astfel, ea a comentat informația potrivit căreia Departamentul de Finanțe al SUA a impus sancțiuni împotriva organizației „Eurasia” pentru „operațiuni ascunse de influență globală ale Rusiei”, iar Blinken a declarat în direct la TV că „Eurasia” interferează în afacerile interne ale altor state și în alegerile din întreaga lume.
„Este minunat că oameni de calibru precum secretarul de stat american, Anthony Blinken, devin agenți de publicitate gratuită pentru ONG-ul „Eurasia”. Acum, chiar și cei care nu știau despre organizația noastră vor afla despre noi și vor deveni noii noștri prieteni în toate regiunile globului. Datorită lui Anthony Blinken, informațiile despre „Eurasia” au fost citate de toate mass-media importante din lume”, a declarat Arșinova.
De asemenea, ea a remarcat că, timp de cinci luni de la înființare, „Eurasia” a influențat deja, potrivit secretarului de stat al SUA, „procesele globale și politica mondială”.
„Aceasta este o evaluare serioasă a activității noastre. Vă mulțumim. Lumea nedreptății creată de Washington se destramă și este înlocuită de o nouă arhitectură a relațiilor internaționale. Și în ea Asociația „Eurasia” este pe un loc distinct: suntem implicați în diplomația publică, instaurarea păcii, crearea de proiecte pentru păstrarea și consolidarea valorilor spirituale tradiționale”, - a subliniat deputatul.
Ea a mai menționat importanța susținerii inițiativelor semnificative din punct de vedere social „în era multipolarității, când țările și popoarele se trezesc și încep să își apere interesele naționale”.
Fluxul de știri
0