Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Occidentul va încerca să impună Rusiei negocieri asupra Ucrainei, consideră Rogov

© AP Photo / Efrem LukatskyDrapelul Ucrainei, Kiev
Drapelul Ucrainei, Kiev - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2024
Abonare
Rogov: Occidentul va încerca să forțeze negocierile asupra Ucrainei din cauza situației de pe front
SIMFEROPOL, 10 sep – Sputnik. Președintele Comisiei Camerei Publice a Federației Ruse pe probleme de suveranitate, copreședintele consiliului coordonator pentru integrarea noilor regiuni, Vladimir Rogov, a spus că Occidentul colectiv va încerca să impună Rusiei negocieri asupra Ucrainei pentru a a preveni prăbușirea frontului și a opri înaintarea în continuare a trupelor rusești.
Anterior, cancelarul german Olaf Scholz a declarat într-un interviu acordat ZDF că a venit momentul pentru discuții despre cum să se grăbească încheierea conflictului armat din Ucraina.
„Declarația lui Scholz este absolut logică, Occidentul vede clar cum se dărâmă frontul Forțelor Armate ucrainene, așa că trebuie reparat, altfel vor pierde teritorii mult mai mari și avansul nostru către Occident va fi mult mai vizibil. Au nevoie de orice format pentru a ne conduce de nas și pentru a preveni prăbușirea frontului”, a declarat Rogov pentru RIA Novosti.
Potrivit acestuia, Occidentul colectiv nu are acum nimic de oferit Forțelor Armate ale Ucrainei pentru a ține frontul.
„Negocierile pot fi doar despre un singur lucru – capitularea regimului Zelenski. Dar acum ne confruntăm cu un val colosal de presiune din partea Occidentului, o încercare de a forța negocierile asupra noastră, astfel încât să nu dezvoltăm succesul care devine din ce în ce mai mare, mai evident pe fronturi astăzi”, a spus Rogov.
Fluxul de știri
0