Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Trump a comentat declarația lui Putin de sprijin pentru Harris

© AP Photo / Pablo Martinez MonsivaisКандидат в президенты от республиканской партии Дональд Трамп на предвыборном мероприятии в Нашуа
Кандидат в президенты от республиканской партии Дональд Трамп на предвыборном мероприятии в Нашуа - Sputnik Moldova, 1920, 06.09.2024
Abonare
Trump spune că nu știe ce să spună despre anunțul lui Putin de sprijin pentru Harris
WASHINGTON, 6 sep -Sputnik. Candidatul la președinția SUA din partea Partidului Republican, fostul președinte american Donald Trump a spus că „nu știe” cum să se simtă în legătură cu declarația președintelui rus Vladimir Putin despre sprijinirea candidatului democrat Kamala Harris.
Anterior, Putin, în timpul unui discurs la sesiunea plenară a Forumului Economic de Est, a spus că Rusia o va sprijini pe candidatul democrat al SUA la președinție Kamala Harris, așa cum a recomandat actualul președinte Joe Biden. Liderul rus a remarcat că Harris are un râs atât de contagios, din care putem concluziona că se descurcă bine.
„Putin a ieșit i și a susținut-o pe Kamala Harris, nu știu dacă ar fi trebuit să-l sun și să-i mulțumesc călduros, a susținut-o pe Kamala și am sentimentul că nu înțeleg cum să evaluez asta, nu știu dacă m-a insultat cu asta sau a făcut o favoare”, a spus Trump, comentând declarația președintelui rus.
Actuala administrație americană a comentat anterior și declarația liderului rus. Casa Albă a recomandat „să nu mai vorbiți și să vă amestecați în alegerile” din Statele Unite. Moscova neagă categoric orice acuzație de ingerință.
Fluxul de știri
0