Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a cerut atragerea afacerilor chineze în Rusia

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин
Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova, 1920, 06.09.2024
Abonare
Trebuie să ne uităm cu atenție la preferințele pe care autoritățile chineze le creează pe teritoriul lor, astfel încât să vină și să investească, a spus Putin
CHIȘINĂU, 6 sep - Sputnik. Este necesar să se atragă afaceri chineze în Rusia, a declarat președintele rus Vladimir Putin în sesiunea plenară a Forumului Economic de Est.

„Desigur, trebuie să ne uităm cu atenție la preferințele pe care autoritățile chineze le creează pe teritoriul lor, inclusiv în zonele de frontieră, pentru a interesa afacerile din alte țări, inclusiv din China prietenă, astfel încât să vină și să investească ", a spus Putin.

Forumul Economic de Est are loc în perioada 3-6 septembrie în campusul Universității Federale din Orientul Îndepărtat din Vladivostok. RIA Novosti este partenerul de informare generală al EEF-2024.
Fluxul de știri
0