Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Tinerii activiști din Moldova au făcut schimb de experiență la forumul „Liderii Eurasiei”

© SputnikНКО "Евразия
НКО Евразия - Sputnik Moldova, 1920, 04.09.2024
Abonare
Asociația „Eurasia” a reunit peste 450 de tineri activiști din nouă țări la forumul „Liderii Eurasiei”.
Peste 450 de studenți, oameni de știință, politicieni și jurnaliști din țările vecine au ajuns în regiunea Moscovei și au luat parte la forumul tinerilor activiști ai Organizației autonome non-profit rusești „Eurasia”. Peste 450 de studenți, studenți absolvenți, tineri oameni de știință, antreprenori, jurnaliști și politicieni din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Kazahstan, Moldova, Kârgâzstan, Rusia, Tadjikistan și Uzbekistan participă la cel de-al treilea forum educațional internațional „Liderii Eurasiei”.
Evenimentul, organizat de OAN „Eurasia”, are loc în perioada 1-5 septembrie în regiunea Moscova. „Am venit la forumul „Liderii Eurasiei” pentru a face schimb de experiență cu alți tineri care sunt implicați în proiecte sociale și publice... Voi duce cel puțin emoții pozitive în Moldova Voi fi foarte bucuros să lucrez cu semeni din alte țări ale Eurasiei Unite, poate va fi posibil să facem niște proiecte comune, să împărtășim experiențe”, a spus unul dintre participanții la eveniment Arteom Onica, liderul unei organizații publice de tineret din Moldova.
Forumul „Liderii Eurasiei” se bazează pe programul educațional cu același nume. Are ca scop dezvoltarea abilităților de conducere în rândul tinerilor din țările continentului și formarea unei rezerve de personal de manageri talentați. Datorită evenimentului, tinerii vor putea face schimb de experiențe și idei și vor putea învăța să lucreze în echipe internaționale. Activiștii vor aplica cunoștințele și abilitățile dobândite în țările lor.
Fluxul de știri
0