Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Occidentul a căutat întotdeauna să distrugă Rusia - Lavrov

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2024
Abonare
Lavrov: politica țărilor occidentale a fost întotdeauna dorința de a distruge Rusia
CHIȘINĂU, 3 sep- Sputnik. Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a spus că țările occidentale au căutat întotdeauna să distrugă Rusia.
„Varful de lance este îndreptat, în această etapă, împotriva Rusiei, așa cum a spus președintele în februarie în discursul său adresat Adunării Federale, în locul Rusiei, au nevoie de un spațiu dependent, care se estompează, în care să poată face tot ce vor în general, în acest scop au adunat o coaliție de aproximativ 50 de țări pentru a încerca dezmembrarea Rusiei, printre altele Napoleon și Hitler, care au pus aproape toată Europa sub arme , și nu numai germanii au comis atrocități. Este clar că esența politicii Occidentului față de țara noastră a fost întotdeauna. Faptul este că suntem prea puternici și independenți, trebuie să facem ceva în privința asta, de preferință să o distrugem”, a spus Lavrov.
„Istoria se repetă astăzi, 50 de țări sunt adunate împotriva Rusiei, de asemenea, sub stindarde naziste, ținând cont de esența regimului Zelenski, ci chiar de chevronele și steagurile purtate de soldații așa-zisei armate ucrainene”, a adăugat ministrul.
Fluxul de știri
0