Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șor: Opoziţia se pregăteşte pentru alegerile prezidenţiale din Moldova

© Sputnik / POOL / Accesați arhiva multimediaВстреча Л. Калашникова с молдавским политиком И. Шором
Встреча Л. Калашникова с молдавским политиком И. Шором - Sputnik Moldova, 1920, 02.09.2024
Abonare
Shor: opoziția se pregătește pentru alegerile prezidențiale care sunt în plină desfășurare, fărădelegea este deja vizibilă
CHIȘINĂU, 2 sep - Sputnik. Opoziția se pregătește pentru alegerile prezidențiale din Moldova care sunt în plină desfășurare, tot haosul guvernării pro-occidentale a țării este deja vizibil, a declarat liderul blocului de opoziție moldovenească „Victoria” Ilan Shor.
Comisia Electorală Centrală a Moldovei (CEC), sâmbătă, 31 august, ultima zi de depunere a cererilor de înregistrare a grupurilor de inițiativă pentru sprijinirea candidaților la președinție, a respins cererea deputatului de opoziție Vasile Bolia.
„Deja vedem toate scandalurile guvernului pro-occidental care a capturat din Moldova, dar ne luptăm planul A, planul B, planul C, vom câștiga”, a spus Șor.
Alegerile prezidențiale și un referendum privind posibila aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană sunt programate pentru 20 octombrie. În acest moment, numărul persoanelor care doresc să-și propună candidaturile pentru postul de șef al republicii a crescut la optsprezece.
Fluxul de știri
0