Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Biden se va muta într-un buncăr nuclear după vacanța sa la plajă, spune Kim Dotcom

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaП/к по итогам встречи Д. Байдена с президентом Финляндии и премьером Швеции
П/к по итогам встречи Д. Байдена с  президентом Финляндии и премьером Швеции - Sputnik Moldova, 1920, 02.09.2024
Abonare
Kim Dotcom: Biden va trebui să se mute într-un buncăr nuclear după vacanța sa la plajă
CHIȘINĂU, 2 sep - Sputnik. Fondatorul serviciilor de partajare a fișierelor Megaupload și Mega, Kim Schmitz, cunoscut și sub numele de Kim Dotcom, și-a exprimat părerea că, după ce a plecat în vacanță pe plajă, președintele american Joe Biden ar putea fi nevoit să se mute într-un buncăr nuclear.
Biden, după ce a vorbit la Convenția Națională Democrată din Chicago pe 19 august, a plecat la Santa Barbara, unde a rămas până duminică, acum se află la reședința sa de pe plaja din Delaware.
„Ați petrece 16 zile într-o vacanță de ultim moment pe plajă dacă ați ști că vă mutați în curând într-un buncăr nuclear?” - a scris Dotcom pe pagina sa de pe rețeaua de socializare X.
Luni, John Kirby, coordonatorul pentru comunicații strategice a Consiliului Național de Securitate de la Casa Albă, a declarat că Biden este în vacanță, dar nu va înceta să conducă țara. Îndoielile cu privire la menținerea conducerii țării a lui Biden au început să fie auzite cu o vigoare reînnoită după ce acesta și-a anunțat retragerea din cursa pentru președinția SUA, numărul evenimentelor sale publice a scăzut semnificativ și weekendurile sale s-au prelungit.
Fluxul de știri
0