Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Pașinian consideră inadmisibile insultele la adresa Rusiei

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaPrim-ministrul armean, Nikol Pashinian
Prim-ministrul armean, Nikol Pashinian - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2024
Prim-ministrul armean, Nikol Pashinian. Foto de arhivă
Abonare
Pașinian: respectul reciproc este principalul fundament al relațiilor cu Rusia
CHIȘINĂU, 1 sept - Sputnik. Prim-ministrul armean, Nikol Pashinian, a declarat că respectul reciproc este principiul fundamental al relațiilor Erevanului cu autoritățile ruse.
„Sunt în contact cu președintele și șeful guvernului rus, iar genul nostru de lucru este respectul reciproc”, a declarat Pashinian, sâmbătă, la o conferință de presă.
El a adăugat că în cadrul UEEA a cărei membră este Armenia, se ridică probleme privind eficiența interacțiunii economice, libera circulație a bunurilor, serviciilor, forței de muncă, există discuții aprinse pe aceste teme, dar Erevanul nu este cel mai activ participant la aceste discuții.
Anterior, sâmbătă, Pașinian a declarat că decizia Erevanului de a-și suspenda participarea în cadrul OTSC este suficientă pentru moment și că nu este nevoie să se ia alte decizii, adăugând că suspendarea participării nu înseamnă că autoritățile armene nu va considera necesar să ia o altă decizie în viitor.
Fluxul de știri
0