Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ministrul rus de Finanțe a oferit o prognoză privind creșterea PIB-ului Rusiei în 2024

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimedia Ministrul rus al Finanțelor, Anton Siluanov
 Ministrul rus al Finanțelor, Anton Siluanov - Sputnik Moldova, 1920, 31.08.2024
Ministrul rus al Finanțelor, Anton Siluanov. Foto de arhivă
Abonare
Siluanov: Creșterea PIB-ului Rusiei în 2024 este prognozată la 3,9%
CHIȘINĂU, 31 aug - Sputnik. Creșterea PIB-ului Rusiei în 2024 este prognozată la 3,9%, ceea ce va permite îndeplinirea obligațiilor bugetare, inclusiv cheltuielile militare, a declarat ministrul rus al Finanțelor, Anton Siluanov, într-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24.
„Estimările dinamicii economice pentru acest an sunt, de asemenea, mai mari decât am pus inițial în previziunile noastre. Estimarea pentru anul în curs a creșterii economice este de 3,9 la sută. Anul trecut, reamintesc, acest indicator a fost de 3,6 la sută”, a spus Siluanov.
„Prin urmare, așteptările privind alocațiile de resurse pentru angajamentele noastre sunt foarte pozitive. Toate deciziile care sunt necesare pentru a ne asigura angajamentele față de oameni, pentru a sprijini economia, pentru a satisface nevoile forțelor armate - toate vor fi asigurate cu resurse”, a adăugat el.
Fluxul de știri
0