Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Tarlev: alegătorii au nevoie de fapte concrete și nu de promisiuni

Abonare
Moldova are nevoie de un președinte înțelept, care nu va diviza societatea și nu va face promisiuni deșarte, a declarat Vasile Tarlev.
Președintele Moldovei trebuie să fie o persoană care va putea să scoată țara din prăpastie, să aducă pacea, să rezolve conflictul transnistrean și să readucă liniștea în Găgăuzia și în alte regiuni. Această opinie a fost exprimată în cadrul unei discuții cu Sputnik Moldova de către fostul prim-ministru și lider al partidului Viitorul Moldovei, Vasili Tarlev.
„Șeful statului este obligat să se gândească în primul rând la binele poporului moldovenesc. Oamenii, indiferent de naționalitate, vârstă, profesie, trebuie să se simtă în siguranță și să trăiască în condiții bune”, a spus Tarlev.
Tarlev a spus că alegătorii trebuie să fie atenți la programele și promisiunile candidaților la președinție. Politicianul consideră că o persoană ar trebui să-și formeze o părere despre o persoană pe baza experienței de viață, activităților profesionale, realizărilor și faptelor sale.
„Oamenii ar trebui să creadă în faptele concrete, nu în cuvintele politicienilor care vorbesc frumos și promit multe. Cel care a demonstrat diligență, experiență și rezultate concrete în situații de criză merită încredere”, a conchis Tarlev.
Alegerile prezidențiale și referendumul constituțional din Republica Moldova sunt programate pentru 20 octombrie.
Fluxul de știri
0