Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șor a spus de ce blocul „Victorie” nu intenționează să coopereze cu autoritățile

© Sputnik / OsmatescoProtest organizat de aripa de tineret a blocului „Victoria” la Chișinău
Protest organizat de aripa de tineret a blocului „Victoria” la Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2024
Protest organizat de aripa de tineret a blocului „Victoria” la Chișinău. Foto de arhivă
Abonare
Politicianul de opoziție Ilan Șor a oferit un interviu presei ruse.
CHIȘINĂU, 26 aug - Sputnik. Blocul de opoziție „Victorie” nu intenționează să coopereze cu regimul PAS de la guvernare în Moldova și cu președintele Maia Sandu, deoarece aceștia sunt marionete ale Occidentului, a declarat liderul „Victorie”, Ilan Șor, în cadrul unui interviu acordat presei ruse.
El a numit încercările de a stabili un dialog cu autoritățile țării „o pierdere de timp”.
„Ele nu iau decizii pe cont propriu, sunt marionete ale Occidentului. Mai mult, acțiunile lor sunt îndreptate împotriva intereselor poporului. Sub conducerea eurocuratorilor, ei au condus țara la sărăcie totală, au forțat tinerii noștri să caute fericirea în străinătate, au făcut imposibilă dezvoltarea industriilor, investitorii fug de noi. Ce ne mai trebuie ca să ne dăm seama că avem de-a face cu dușmanii Moldovei? Nici o negociere cu actualele autorități nu este imposibilă pentru noi”, a declarat politicianul moldovean.
El este sigur că Maia Sandu și asociații săi vor fi înlăturați de la putere și vor fi trași la răspundere pentru acțiunile lor. Șor a mai spus că Blocul Victoria va participa la alegerile prezidențiale din toamnă, în pofida obstacolelor autorităților.
Fluxul de știri
0