Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia îşi va atinge obiectivele în lupta împotriva neonaziştilor

© POOL / Accesați arhiva multimediaПрезидент Владимир Путин провел совещание Совбеза РФ
Президент Владимир Путин провел совещание Совбеза РФ - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2024
Abonare
Putin: Rusia își va atinge obiectivele în lupta împotriva neo-naziștilor, precum și a terorismului
BESLAN, 21 august - Sputnik. Rusia îşi va atinge obiectivele în lupta împotriva neonaziştilor în acelaşi mod în care şi-a atins obiectivele în lupta împotriva teroriştilor, a declarat Vladimir Putin la o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiei victimelor atacurilor teroriste „Mamele din Beslan”.
„În ceea ce privește acei adversari, inamicii noștri, pe care i-am menționat, ei continuă această muncă în încercarea de a ne zgudui țara. Și așa cum am luptat împotriva teroriștilor, astăzi trebuie să luptăm împotriva celor care comit crime în Kursk, în Donbass, în Novorossiya”, a spus Putin.
Șeful statului a subliniat că Rusia își va atinge obiectivele și va pedepsi infractorii.
Putin a vizitat marți complexul memorial Orașul Îngerilor, unde sunt îngropați 266 dintre cei 334 uciși în atacul terorist din 2004 din Școala nr. 1 din Beslan . Șeful statului a depus flori la „Copacul întristării” - un monument închinat ostaticilor morți, precum și la monumentul soldaților forțelor speciale Alpha și Vympel care au murit în timpul asaltării gimnaziului școlii, unde teroriștii au ținut ostaticii timp de trei zile.
Fluxul de știri
0