Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Biden și Harris vor ridica subiectul Ucrainei la congresul democraților

© AFP 2024 / EVAN VUCCIПрезидент США Джо Байден
Президент США Джо Байден - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2024
Abonare
Biden și Harris vor ridica subiectul Ucrainei și lupta împotriva Rusiei la congresul de la Chicago
CHICAGO (SUA), 20 august - Sputnik. Președintele american Joe Biden va ridica subiectul conflictului din Ucraina și a luptei SUA cu Rusia, în cadrul discursului său de luni, aceste probleme vor fi, de asemenea, discutate pe larg la Congresul Democrațilorde la Chicago, a declarat președintele Comitetului Național al Congresului Democrat;, Mignon Moore, la întrebarea RIA Novosti.

„Președintele va oferi probabil acestui subiect o mare parte a discursului său din această seară”, a spus ea într-un briefing de presă.

Moore a adăugat că vicepreședintele Kamala Harris intenționează, de asemenea, să ridice subiectul Ucrainei în cadrul discursului ei programat pentru joi.
„Miercuri sau joi vom avea o secțiune dedicată în întregime politicii externe și veți auzi multe despre Ucraina”, a spus Moore.
Congesul Național al Democraților are loc la Chicago în perioada 19-22 august. Ca parte a evenimentelor, vicepreședintele SUA Kamala Harris este de așteptat să fie nominalizată oficial din partea partidului pentru a participa la alegerile prezidențiale, care vor avea loc în țară pe 5 noiembrie 2024.
Fluxul de știri
0