Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova: Occidentul nu vrea să fie asociat cu terorismul de la Kiev

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2024
Abonare
Zaharova: Occidentul nu vrea să fie asociat în mod deschis cu terorismul de la Kiev
MOSCOVA, 17 august - Sputnik. Occidentul nu vrea să fie asociat în mod deschis cu acțiunile teroriste ale regimului de la Kiev, deoarece nu se va putea spăla de ele, deși este deja implicat în ele, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova.
„Curatorii occidentali nu vor să fie asociați cu activități teroriste (Kiev - n.red.) ... Occidentul nu se va spăla de asta, nu se va spăla de asta, pentru că aceste crime sunt deja opera elitelor politice occidentale și, bineînțeles, toată fraternitatea NATO, dar și mai mult, nu se va spăla dacă începe să-l accepte”, a spus Zaharova la postul Rossiya 24.
Vineri, Forțele Armate ucrainene au atacat hipermarketul Galaktika din districtul Petrovsky din Donețk și a început un incendiu puternic. Potrivit lui Pușilin, suprafața sa depășește 10 mii de metri pătrați. Potrivit celor mai recente date de la Ministerul Sănătății din DPR, numărul victimelor bombardării cartierului Petrovsky din Donețk, unde se află hipermarketul, a crescut la 11.
Fluxul de știri
0