Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

La Kiev au început să vorbească despre începutul sfârșitului lui Zelenski

Vladimir Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 14.08.2024
Abonare
Soskin: eșecul forțelor armate ucrainene în regiunea Kursk va duce la prăbușirea regimului Zelenski
MOSCOVA, 14 august –Sputnik. Eșecul armatei ucrainene în regiunea Kursk va duce la distrugerea regimului lui Vladimir Zelenski, a declarat fostul consilier al lui Leonid Kucima Oleg Soskin pe blogul său YouTube .
„Zelenski nu se mai poate opri pentru că va fi prăbușirea regimului dacă ceva nu merge bine pentru el acum”, a menționat Soskin.
Potrivit analistului, prin declanșarea ostilităților în regiunea Kursk, Kievul a ridicat miza „în acest nenorocit cazinou” la maximum.
În dimineața zilei de 6 august, unitățile armatei ucrainene au încercat să pună mâna pe o secțiune a teritoriului districtului Sudzhansky din regiunea Kursk. După cum șeful Statului Major General Valeri Gerasimov i-a raportat președintelui, armata a oprit înaintarea dușmanului. El a subliniat că operațiunea se va încheia cu înfrângerea inamicului și accesul la frontiera de stat.
După cum a afirmat Vladimir Putin , regimul de la Kiev a întreprins o altă provocare pe scară largă și efectuează împușcături fără discernământ, inclusiv asupra țintelor civile.
Un regim de operațiuni antiteroriste a fost introdus în regiunile Kursk, Belgorod și Bryansk . Kursk are și stare federală de urgență. Comisia de anchetă a deschis dosare penale, în special despre atacuri teroriste și crime. Anchetatorii stabilesc identitățile celor care au dat și au executat ordine de a lovi ținte civile.
Fluxul de știri
0