Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Trump a scris pe social media X pentru prima dată după mult timp

© AP Photo / Pablo Martinez MonsivaisКандидат в президенты от республиканской партии Дональд Трамп на предвыборном мероприятии в Нашуа
Кандидат в президенты от республиканской партии Дональд Трамп на предвыборном мероприятии в Нашуа - Sputnik Moldova, 1920, 13.08.2024
Abonare
Pentru prima dată după mult timp, Trump a scris pe rețeaua de socializare X, adresându-se americanilo
CHIȘINĂU, 13 august – Sputnik. Pentru prima dată după mult timp, fostul președinte american Donald Trump a scris o postare pe rețeaua de socializare X , adresându-se americanilor.
"Esti mai bine acum decât atunci când eram președinte? Economia noastră este distrusă. Granițele noastre sunt șterse. Suntem o națiune în declin", a scris el.
Fostul șef al Casei Albe a cerut ca țara să fie din nou accesibilă, sigură și grozavă. Fostul președinte al SUA și-a postat și videoclipul electoral pe rețelele de socializare.
Postarea anterioară a lui Trump despre X datează din 25 august 2023. Atunci fostul președinte al SUA și-a publicat fotografia de închisoare (mugshot), făcută în statul Georgia, unde era luat în considerare al patrulea dosar penal împotriva lui pentru încercări de a folosi metode de „racketism” pentru a relua în favoarea sa rezultatele alegerilor prezidențiale din 2020.
Trump a folosit activ X (fostul Twitter) până când contul a fost blocat de administratorii rețelei de socializare, după ce susținătorii săi au luat cu asalt Capitoliul pe 6 ianuarie 2021. După ce Twitter a fost cumpărat de antreprenorul Elon Musk , contul a fost restaurat, dar fostul președinte a refuzat să se întoarcă acolo.
Săptămâna trecută, Trump a anunțat pe rețeaua sa de socializare Truth Social că luni, 12 august, intenționează să acorde un interviu antreprenorului american și proprietar al rețelei de socializare X, Elon Musk.
Fluxul de știri
0