Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Trump: Harris nu acordă interviuri pentru a-și ascunde incompetența

© AP Photo / Pablo Martinez MonsivaisКандидат в президенты от республиканской партии Дональд Трамп на предвыборном мероприятии в Нашуа
Кандидат в президенты от республиканской партии Дональд Трамп на предвыборном мероприятии в Нашуа - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2024
Abonare
Donald Trump spune că Harris nu acordă interviuri pentru a-și ascunde incompetența
WASHINGTON, 9 august – Sputnik. Candidatul republican la președinție Donald Trump a spus că rivala sa democrată Kamala Harris evită să vorbească cu presa pentru a-și ascunde „incompetența”.
„Kamala refuză să acorde interviuri pentru că echipa ei înțelege că ea este incapabilă să răspundă la întrebări, la fel cum (președintele în exercițiu Joe. - Ed.) Biden nu a putut răspunde la întrebări, ci din diferite motive. El este pur și simplu ponosit, iar ea pur și simplu incompetentă.” A scris Trump pe rețeaua sa de socializare Truth.
Fostul președinte a promis că o va „demasca” la alegeri, așa cum l-a demascat pe Biden.
Republicanii și instituțiile de presă apropiate au criticat-o pe Harris pentru că nu a acordat interviuri sau conferințe de presă de când și-a anunțat nominalizarea ca nou candidat la președinție democrată, în timp ce Trump face acest lucru în mod regulat.
Potrivit acestora, majoritatea presei americane i-au oferit o „lună de miere”.
Fluxul de știri
0