Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Moscova și Washingtonul au încredere în Ankara, a declarat ministrul turc de externe

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaRussian President Vladimir Putin and Turkish President Recep Tayyip Erdogan, right, at a news conference following the Russian-Turkish talks in Ankara
Russian President Vladimir Putin and Turkish President Recep Tayyip Erdogan, right, at a news conference following the Russian-Turkish talks in Ankara - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2024
Abonare
Fidan: Schimbul de prizonieri demonstrează că Rusia și SUA au încredere în Turcia
ISTANBUL, 6 august -Sputnik. Schimbul de prizonieri din șapte țări care a avut loc la Ankara săptămâna trecută demonstrează că Rusia și Statele Unite au încredere în Turcia, a declarat luni ministrul de externe Hakan Fidan.
„Operațiunea de schimb care a avut loc la Ankara, după cum vedem, demonstrează: atât Statele Unite, cât și Federația Rusă consideră Turcia un partener de încredere. Direcția Națională de Informații a Turciei a coordonat operațiunea cu colegii americani și ruși de la bun început ”, a spus el la o întâlnire comună cu colegul egiptean la conferința de presă de la Cairo.
Fluxul de știri
0