Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov a vorbit despre activitatea administrației prezidențiale

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaЕжегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина
Ежегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2024
Abonare
Peskov a vorbit despre munca AP: toată lumea se cunoaște de mult timp și împreună au mâncat un kilogram de sare
MOSCOVA, 2 august - Sputnik. Munca administrației prezidențiale nu s-a schimbat prea mult după remanierea din mai toată lumea se cunoaște de mult timp și împreună „au mâncat o tonă de sare”, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov.
Președintele rus Vladimir Putin a semnat în mai decrete privind numirile în conducerea administrației prezidențiale. Maxim Oreșkin , Dmitri Kozak , Magomedsalam Magomedov și Vladimir Ostrovenko au fost numiți adjuncți ai șefilor administrației. Nikolai Patrușev , Alexei Diumin, Vladimir Medinski, Dmitri Mironov, Andrei Fursenko, Iuri Ushakov, Ruslan Edelgeriev, Dmitri Shalkov, Larisa Bricheva, Dmitri Kalimulin au fost numiți asistenți ai președintelui Federației Ruse. Putin i-a numit consilieri prezidențiali pe Anton Kobiakov, Elena Iampolskaia, Valeri Fadeev și Igor Levitin.

„Nu, în primul rând, toți noii colegi sunt cunoscuți vechi, cu care am trecut prin multe situații dificile și situații creative și am mâncat mai mult de un kilogram de sare, așa cum se spune, cu toții ne cunoaștem bine, a declarat Peskov într-un interviu pentru „Komsomolskaia Pravda” ca răspuns la întrebarea dacă activitatea administrației prezidențiale s-a schimbat după remanierea din mai.

El a mai remarcat că administrația este un mecanism complex, uriaș, care se ocupă de chestiuni extrem de complexe practic non-stop.
„Poate să existe un singur stil de lucru justificat - acesta este echilibrul, acuratețea, responsabilitatea și cel mai înalt profesionalism. Acest stil nu se schimbă”, a adăugat Peskov.
Fluxul de știri
0