Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Aeroportul Chișinău a anunțat despre prelungirea restricțiilor

© Sputnik / OsmatescoAirport Chisinau
Airport Chisinau - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2024
Abonare
Regimul special de acces pe aeroportul din Chișinău a fost prelungit pentru încă 30 de zile.
CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik. Măsurile de restricționare a accesului în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău sunt prelungite pentru încă 30 de zile calendaristice, până la 28 august 2024, a anunțat serviciul de presă al aeroportului.
Măsurile au fost luate de administrația aeroportuară în colaborare cu Poliția de Frontieră și Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova.
„Dat fiind faptul că în perioada estivală orarul zborurilor este unul foarte încărcat, iar fluxul de pasageri este unul majorat, îndemnăm să călătoriți responsabil și să veniți cu cel puțin trei ore până la zborul planificat, pentru a reuși parcurgerea formalităților necesare călătoriei și pentru a evita întârzierea la zbor.”, a precizat serviciul de presă.
Reamintim, începând cu data de 1 mai a acestui an, accesul în terminalul aeroportului este permis doar pasagerilor care au prezentat o carte de îmbarcare, personalului aeroportului și membrilor echipajelor aeronavelor. Atunci, Poliția de Frontieră a declarat că restricțiile au fost introduse cu ocazia sărbătorilor pascale, ca urmare a creșterii semnificative a traficului de pasageri la frontieră.
De atunci, măsura restrictivă a fost prelungită în mod constant.
Fluxul de știri
0