Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev a făcut o declarație dură despre Jocurile Olimpice din Franța

© Sputnik / Ekaterina Shtukina / Accesați arhiva multimediaDmitri Medvedev
Dmitri Medvedev - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2024
Dmitri Medvedev. Foto de arhivă
Abonare
Medvedev a numit deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris un spectacol ciudat
MOSCOVA, 29 iulie – Sputnik. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, de pe rețeaua de socializare X, a numit ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris o rușine.
Vineri, în capitala Franței, la deschiderea Jocurilor Olimpice, a fost prezentată o parodie a poveștii creștine „Cina cea de Taină”, unde apostolii lui Hristos au fost înfățișați de travestiți.
"O rușine completă. Compară asta cu strălucitele Olimpiade de la Soci din 2014 și cu Cupa Mondială FIFA 2018 desfășurată în Rusia. Nu te mai uita la acest spectacol de ciudați urâți", a scris Medvedev.
Duminică, Comitetul Olimpic Internațional (CIO) și-a cerut scuze într-o declarație oficială pentru „anumite momente” de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.
La începutul zilei, directorul de comunicare a Jocurilor Olimpice de la Paris, Anne Descamps, și-a cerut scuze persoanelor ale căror sentimente ar fi putut fi jignite de unele scene de la ceremonia de deschidere, în special de parodia din Cina cea de taină.
Fluxul de știri
0