Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: Rusia îi va oferi viitorului lider american șansa de a îndrepta lucrurile

© Sputnik / Ekaterina Shtukina / Accesați arhiva multimediaЗампред Совета безопасности РФ Д. Медведев провел заседание межведомственной комиссии Совбеза РФ
Зампред Совета безопасности РФ Д. Медведев провел заседание межведомственной комиссии Совбеза РФ - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2024
Abonare
Medvedev: partea rusă va oferi viitorului președinte al Statelor Unite șansa de a îmbunătăți relațiile și de a reduce tensiunile globale.
CHIȘINĂU, 28 iul - Sputnik. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat că partea rusă va oferi viitorului președinte al Statelor Unite șansa de a îmbunătăți relațiile și de a reduce tensiunile globale.
Medvedev a subliniat că autoritățile ruse vor face totul pentru a-i proteja pe ruși de cele mai periculoase amenințări, care „cresc exponențial”.
„Desigur, îi vom oferi noului președinte american șansa de a se îndepărta în sfârșit din abisul în care Occidentul împinge astăzi întreaga lume. Dar situația actuală nu inspiră prea mult optimism”, a menționat el.
În același timp, vicepreședintele Consiliului de Securitate a remarcat că nu a văzut oameni în cadrul instituției americane cu care a fost posibil să se poarte dialog și afaceri.
Anterior, Medvedev l-a numit pe actualul președinte american Joe Biden o „răță șchiopătă” și a remarcat că ar putea face o mulțime de lucruri groaznice.
Fluxul de știri
0