Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: Biden a devenit o „rață șchiopătă” și poate face o mulțime de lucruri groaznice

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaВсемирный фестиваль молодежи в Сочи
Всемирный фестиваль молодежи в Сочи - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2024
Abonare
Biden a devenit o „rață șchiopătă” și poate face o mulțime de lucruri groaznice, a declarat Dmitri Medvedev
CHIȘINĂU, 28 iul Sputnik. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, l-a numit pe actualul președinte american Joe Biden o „rață șchiopătă” și a menționat că poate face o mulțime de lucruri groaznice.

„În timp ce un succesor este ales pentru el, președintele slab și lipsit de influență își va ocupa postul – aparent, este mai convenabil astfel. A devenit o rață șchiopătă în sensul deplin”, a menționat el.

În același timp, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei a indicat că Biden are mână liberă pentru următoarele șase luni.
„Timpul îi expiră, poate face orice sub dictarea anturajului său - succesorul său va trebui să facă față în continuare consecințelor. Dacă nu se întâmplă ceva complet groaznic”, a subliniat el.
Medvedev a dat vina pe țările occidentale pentru faptul că situația din lume a devenit cât se poate de tensionată și și-a exprimat speranța că în aceste șase luni lumea nu se va prăbuși complet, iar bătrânului nebun și încăpăținat nu i se va permite să apese „butonul roșu”.”
Anterior, Biden a spus într-o adresă adresată națiunii că merită un nou mandat prezidențial .
Fluxul de știri
0