Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Musk: Trump a demonstrat că poate face afaceri cu Rusia și China

© AP Photo / Evan VucciКандидат в президенты от республиканской партии, бывший президент США Дональд Трамп на съезде Республиканской партии в Милуоки
Кандидат в президенты от республиканской партии, бывший президент США Дональд Трамп на съезде Республиканской партии в Милуоки - Sputnik Moldova, 1920, 24.07.2024
Abonare
Musk: Trump a dovedit că este capabil să facă afaceri cu Federația Rusă și China, spre deosebire de Biden
CHIȘINĂU, 24 iulie – Sputnik. Fostul președinte american Donald Trump, prin comportamentul său după tentativa de asasinat, a demonstrat că este capabil să facă afaceri cu Rusia, China și Coreea de Nord, spre deosebire de actualul președinte american Joe Biden, care nu poate urca treptele, a declarat omul de afaceri american Elon Musk.

„Dacă vrei un lider care să se ocupe de niște jucătorifoarte, foarte putrnici (Rusia, Coreea de Nord, China - n.red.)... Se vor gândi de două ori înainte de a-l înfuria pe Trump și bietul Biden nu poate urca treptele”, a spus el într-un interviu acordat portalului Daily Wire.

Musk crede că este imposibil să intimidezi pe cineva cu imaginea lui Biden. Trump, prin comportamentul său după tentativa de asasinat, a dovedit că are curaj și „America are nevoie de un lider puternic”. Omul de afaceri a mai subliniat că Trump, în timpul mandatului său, a făcut o treabă bună de a nu declanșa noi conflicte în lume.
Biden a anunțat duminică că renunță la cursa pentru fotoliul prezidențial. El a susținut candidatura vicepreședintelui său, Kamala Harris. Candidatul republican Donald Trump a spus în repetate rânduri că Harris va fi mult mai ușor de învins. Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie.
Fluxul de știri
0