Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Democrații îl numesc pe Trump prea bătrân după ce Biden părăsește cursa

© AP Photo / Evan VucciКандидат в президенты от республиканской партии, бывший президент США Дональд Трамп на съезде Республиканской партии в Милуоки
Кандидат в президенты от республиканской партии, бывший президент США Дональд Трамп на съезде Республиканской партии в Милуоки - Sputnik Moldova, 1920, 23.07.2024
Abonare
În Congresul SUA au spus că Trump este prea bătrân pentru a conduce țara din nou
WASHINGTON, 23 iulie - Sputnik. Reprezentanții Partidului Democrat din SUA, după declarația președintelui în exercițiu Joe Biden despre refuzul său de a continua lupta pentru fotoliul de președinte, au început să susțină că candidatul republican Donald Trump este „prea bătrân” pentru a conduce din nou țara.
„Donald Trump este prea bătrân pentru a fi președinte”, a scris reprezentantul Ohio Casey Weinstein pe rețelele de socializare.
Fostul reprezentant al Carolinei de Sud , Bakari Sellers, a declarat pentru CNN că Trump are „aproape 80 de ani și întrebarea este dacă mai poate servi încă patru ani”.
„Nu sunt sigur de asta”, a spus fostul parlamentar.
Reprezentantul Maxwell Frost l-a numit pe Trump „cel mai vechi candidat din istoria SUA”.
Afirmațiile referitoare la vârstă au fost unul dintre principalele argumente împotriva lui Biden, care a făcut constant rezerve, a părut confuz, nu a găsit o cale de ieșire și chiar a căzut. Cu o zi înainte, el și-a anunțat retragerea din cursa, acum Donald Trump devine cel mai vechi candidat la postul președinte. El, ca și Biden în 2020, are 78 de ani, dar s-a născut în iunie, iar actualul lider american s-a născut în noiembrie. Astfel, dacă Trump câștigă alegerile, el va doborî cu câteva luni recordul lui Biden de a deveni cel mai bătrân câștigător al unei curse prezidențiale din istoria SUA.
Fluxul de știri
0