Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Cancelarul german Scholz a recunoscut că mai folosește un televizor cu tuburi

© Sputnik / Sergey Guneev / Olaf Scholz / Accesați arhiva multimediaOlaf Scholz
Olaf Scholz - Sputnik Moldova, 1920, 22.07.2024
Olaf Scholz. Foto de arhivă
Abonare
Cancelarul german Scholz a recunoscut că folosește un televizor cu tub
CHIȘINĂU, 22 iul - Sputnik. Cancelarul german Olaf Scholz a recunoscut că încă folosește un televizor cu tuburi, relatează Bild.
El a spus acest lucru în timpul unui eveniment la Dresda, unul dintre subiectele principale ale căruia a fost mașinile electrice și reticența germanilor de a le cumpăra.
„ Iar apoi Scholz mărturisește: că încă mai are acasă un televizor cu tuburi. Este un aparat vechi, dar este încă în stare de funcționare. Acest aparat este probabil la fel de vechi ca servieta preferată a lui Scholz (el a recunoscut anterior că transportă hârtii în ea de 40 de ani - n.r.)”, scrie publicația Bild.
Cancelarul a explicat acest lucru prin faptul că vechiul său televizor funcționează perfect, astfel încât, atunci când vede un model nou, se gândește la exemplul său, spunându-și că nu are rost să cumperi pentru că peste un an va exista altul nou.
Potrivit lui Scholz, germanii urmează aceeași logică, motiv pentru care mașinile electrice nu sunt la mare căutare. Cu toate acestea, el și-a îndemnat totuși compatrioții să „își asume un asemenea risc” și să înceapă să cumpere astfel de mașini, subliniază Bild.
Fluxul de știri
0