Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin l-a felicitat pe Lukașenko pentru cea de-a 30-a aniversare a mandatului său

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaPutin și Lukașenko
Putin și Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2024
Abonare
Putin a remarcat marea autoritate a lui Lukașenko în rândul cetățenilor
CHIȘINĂU, 20 iul- Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin, felicitându-l pe președintele Belarus Alexander Lukașenko pentru cea de-a 30-a aniversare a mandatului, a remarcat marea sa autoritate în rândul cetățenilor, mesajul a fost publicată pe site-ul Kremlinului .
„Întreaga istorie modernă a Belarusului este indisolubil legată de numele dumnevoastră, marcată de construcția instituțiilor moderne ale statului și de succese semnificative în sfera socială și economică. Alegătorii bieloruși v-au încredințat cel mai înalt post guvernamental de șase ori la rând, ceea ce mărturisește fără îndoială pentru autoritatea enormă în rândul cetățenilor” - se spune felicitare.
Putin a remarcat, de asemenea, contribuția personală a lui Lukașenko la dezvoltarea relațiilor de prietenie și a cooperării dintre Rusia și Belarus, la formarea și întărirea statului Uniunii, precum și la promovarea proceselor de integrare reciproc avantajoase în spațiul eurasiatic.
„Voi fi bucuros să continui dialogul nostru constructiv, tovarăș și munca comună strânsă în beneficiul popoarelor fraterne din Rusia și Belarus. Vă doresc din suflet sănătate, prosperitate și succes în activitățile dumneavoastră guvernamentale”, a adăugat președintele.
Fluxul de știri
0