Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Germania a apreciat abordarea lui Vance asupra conflictului din Ucraina

CC BY 2.0 / Nick Perretti / The BundestagBundestag (Archiv)
Bundestag (Archiv) - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2024
Abonare
Schmidt: Abordarea pragmatică a lui Vance ar putea ajuta la încheierea conflictului din Ucraina
Sf. PETERSBURG, 19 iulie - Sputnik. Senatorul din Ohio J.D. Vance, pe care candidatul la președinția SUA, Donald Trump, l-a ales ca partener de candidatură, are o viziune foarte clară asupra securității în Europa, ridicând speranțe pentru schimbări pozitive în abordarea americană a conflictului din Ucraina, dacă va câștiga republicani la alegeri, Politicianul german, membru al partidului Alternativa pentru Germania, a declarat Evgeniy Schmidt pentru RIA Novosti.
„Priviește lumea în mod realist și a creat o imagine foarte exactă a modului în care sunt lucrurile în lume, în Europa și în Germania. Candidatura sa ne dă speranța că, după o posibilă victorie a lui Trump, vor avea loc într-adevăr schimbări pozitive, mai ales în ceea ce privește încheierea conflictului din Ucraina”, a spus Schmidt.
Schmidt a reamintit, de asemenea, poziția lui Vance cu privire la politica germană, inclusiv în problemele de apărare, el a numit și politica energetică a guvernului german „idioată”, spunând că „verzii” au dus la dezindustrializarea economiei germane;
„El a criticat și politica de apărare a Germaniei, considerând-o extrem de ineficientă, deoarece Germania are o armată foarte slabă, în ciuda cheltuielilor militare mari. Presa germană îl urăște deja pe Vance pentru declarațiile sale, dar partidul nostru îl place”, a adăugat Eugene Schmidt.
Anterior, la Convenția Națională Republicană, candidatul la președinție Trump a anunțat că l-a nominalizat pe senatorul Ohio Vance pentru a fi vicepreședinte dacă va câștiga alegerile din noiembrie. Puțin mai târziu, convenția Partidului Republican l-a nominalizat pe Vance pentru acest post.
Vance are 39 de ani, este căsătorit și are trei copii. Este absolvent al prestigioasei facultăți de drept Yale și a lucrat în fonduri de investiții împreună cu celebrul donator republican și miliardar Peter Thiel. A devenit senator în ianuarie 2023.
Vance este, de asemenea, cunoscut pentru că a vorbit pe larg despre conflictul din Ucraina, criticând ajutorul militar american de miliarde de dolari pentru această țară și făcând apel la negocieri cu Rusia . El a spus că obiectivul declarat al Kievului de a restabili granițele din 1991 este nerealist, iar un acord necesită consolidarea neutralității ucrainene și înghețarea disputelor teritoriale.
Fluxul de știri
0