Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Președintele Slovaciei și-a exprimat îngrijorarea cu privire la violența în politică

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Accesați arhiva multimediaСаммит Совета Европы
Саммит Совета Европы - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2024
Abonare
Pellegrini și-a exprimat îngrijorarea cu privire la violența în politică după tentativa de asasinat asupra lui Trump
BRATISLAVA, 15 iulie - Sputnik. Președintele slovac Peter Pellegrini a condamnat ferm tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump, exprimându-și îngrijorarea cu privire la violența în politică, reiese din declarația sa.
„Condamn ferm tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump în timpul campaniei sale și sunt profund îngrijorat de infiltrarea violenței în politica din întreaga lume. Cetățenii Statelor Unite, precum și a altor țări democratice ale lumii, ar trebui să decidă despre președintele lor la secțiile de votare și nu împușcând în stradă”, - a scris Pellegrini pe una din rețelele de socializare.
El a menționat că folosirea violenței în promovarea opiniei politice ar trebui să fie mereu condamnată cu fermitate, iar cei responsabili trebuie pedepsiți în mod corect, astfel încât oamenii să nu-și piardă încrederea în democrație și instituțiile democratice ale statului și să nu facă „dreptate” cu propriile mâini.
Fluxul de știri
0