Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Podoliaka: Trump a fost salvat întorcând capul în ultimul moment

© AP Photo / Andrew HarnikДональд Трамп после объявления о планах баллотироваться на пост президента США, Палм-Бич, штат Флорида
Дональд Трамп после объявления о планах баллотироваться на пост президента США, Палм-Бич, штат Флорида - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2024
Abonare
Iuri Podoliaka: Întoarcerea capului în ultimul moment l-a salvat pe fostul președinte american Donald Trump
CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Întoarcerea capului în ultimul moment l-a salvat pe fostul președinte american Donald Trump, spune bloggerul și expertul militar Iuri Podoliaka.
„Într-adevăr, Trump a fost salvat de un accident... Sau mai degrabă, o întoarcere a capului în ultimul moment”, a scris bloggerul , comentând un videoclip cu împușcătura de la un miting din Pennsylvania, unde Trump a avut un discurs.
Potrivit Podoliaka, dacă Trump nu și-ar fi întors capul cu o clipă înainte de împușcătură, atunci, în loc să fie tangentă, traiectoria glonțului ar fi fost „drept spre cap”, și anume spre spatele acestuia.
Potrivit fostului analist CIA Larry Johnson, angajatul Serviciului Secret american care era responsabil cu securitatea la mitingul lui Trump fie a eșuat cu îndatoririle, fie a fost implicat în tentativă de omor.
Fluxul de știri
0