Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Hamas: Atacurile armatei israeliene - o provocare clară pentru comunitatea internațională

© AP Photo / Abed KhaledПалестинцы пытаются вытащить девочку из-под обломков здания, разрушенного в результате израильских авиаударов, в лагере беженцев Джабалия, север сектора Газа
Палестинцы пытаются вытащить девочку из-под обломков здания, разрушенного в результате израильских авиаударов, в лагере беженцев Джабалия, север сектора Газа - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2024
Abonare
Hamas: Atacurile armatei israeliene asupra femeilor și copiilor din Fâșia Gaza reprezintă o provocare clară
CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Atacurile armatei israeliene asupra femeilor și copiilor din Fâșia Gaza reprezintă o provocare clară pentru comunitatea internațională, a declarat de mișcarea palestiniană Hamas.
Se observă că bombardarea de către Israel a unei școli dintr-o tabără de refugiați din partea centrală a Fâșiei Gaza este o continuare a genocidului poporului palestinian și o lovitură pentru civili, inclusiv femei și copii.
Hamas a remarcat că aceasta este o provocare clară sionistă pentru comunitatea internațională și o nerespectare a cerințelor ONU.
Anterior, Ministerul Palestinian al Sănătății a raportat că numărul victimelor atacului aerian israelian de la Khan Yunis din sudul Fâșiei Gaza a crescut la 90 , iar alte 300 de persoane au fost rănite.
Fluxul de știri
0