Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Șeful CIA va vizita Cairo pentru a participa la negocierile privind Gaza

© AFP 2024 / SAUL LOEBЗдание ЦРУ в Вирджинии
Здание ЦРУ в Вирджинии - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2024
Abonare
Al Qahera News: Șeful CIA va vizita Cairo pentru un dialog cu privire la Gaza și un acord cu prizonierii
CAIRO, 8 iulie - Sputnik. Șeful CIA, William Burns, plănuiește să viziteze Cairo în decurs de o săptămână pentru a participa la negocierile privind încetarea focului în Fâșia Gaza și un acord cu prizonierii, a raportat postul de televiziune egiptean Al Qahera News, citând o sursă de rang înalt.
„Șeful CIA este de așteptat în vizită la Cairo săptămâna aceasta pentru a participa la negocierile privind un acord pentru prizonieri și încheierea războiului care se desfășoară în Fâșia Gaza de nouă luni”, a spus o sursă de televiziune.
Potrivit sursei, o delegație israeliană este de asemenea așteptată să sosească în capitala egipteană în câteva ore pentru a relua negocierile privind Gaza.
Anterior, postul de televiziune a raportat că Egiptul va primi delegații din Israel și Statele Unite pentru a discuta punctele nerezolvate ale acordului de încetare a focului din Fâșia Gaza.
Anterior, Associated Press a raportat că mișcarea palestiniană Hamas a aprobat în mod preliminar acordul cu Israelul anunțat de președintele american Joe Biden , renunțând la cerința angajamentelor israeliene de încetare completă a focului în prima etapă a acordului.
Fluxul de știri
0