Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Fiul lui Trump planifică să dezvolte afaceri în Orientul Mijlociu

© Sputnik / Никита Шохов / Accesați arhiva multimediaКандидат в президенты США от Республиканской партии Дональд Трамп в штате Индиана
Кандидат в президенты США от Республиканской партии Дональд Трамп в штате Индиана - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2024
Abonare
FT: Fiul lui Trump, Eric, a povestit cum planifică să dezvolte afaceri în Orientul Mijlociu
CHIȘINĂU, 8 iulie - Sputnik. Fiul fostului președinte american Donald Trump, Eric Trump , a spus că intenționează să dezvolte afaceri în Orientul Mijlociu.
Într-un interviu pentru ziarul britanic Financial Times, Eric Trump a vorbit despre proiectele de construire a unui complex hotelier în Oman și a unui zgârie-nori în Jeddah saudit .
"Cu siguranță vom urmări alte proiecte în această regiune. Există o creștere extraordinară în această regiune și nu se va opri prea curând", a declarat fiul fostului președinte american pentru ziar.
Eric Trump a povestit ziarului despre contractele pe termen lung pe 25-30 de ani în regiune.
Publicația scrie că tatăl său, Donald Trump, dacă se întoarce la Casa Albă, riscă să devină dependent de influența străină.
Întrebat de ziar dacă acest lucru ar duce la un conflict de interese, fiul fostului președinte a spus că în acest moment nu va fi așa, menționând că „nu are de-a face cu guverne străine”, iar Donald Trump „nu este la putere”. Eric Trump a subliniat că dacă tatăl său se întoarce la Casa Albă, compania va evalua influența afacerilor asupra politicii.
Fluxul de știri
0