Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: a numit campania electorală din SUA un spectacol trist

© Photo : Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2024
Abonare
Lavrov despre campania electorală din SUA: fiecare să tragă propriile concluzii
MOSCOVA, 7 iulie - Sputnik. Ministrul rus de externe Serghei Lavrov, într-un interviu , difuzat pe postul de televiziune Rossiya 1, a numit campania electorală din Statele Unite un „spectacol trist”, adăugând că fiecare poate să-și schițeze singur concluzii despre cum merg lucrurile acolo „aranjate”.
„Este o priveliște tristă dacă sistemul așa-numitei democrații americane produce astfel de rezultate, un astfel de curs al campaniei electorale, probabil că fiecare își poate trage propriile concluzii despre modul în care toate acestea sunt orchestrate și aranjate”, a spus Lavrov.
Presa americană este de acord că actualul președinte american Joe Biden a avut rezultate slabe la prima dezbatere cu republicanul Donald Trump , care a avut loc în noaptea de 28 iunie la Atlanta . Actualul președinte american s-a bâlbâit și a făcut o pauză, nu și-a formulat întotdeauna clar gândurile, iar după eveniment, camera de televiziune a surprins momentul în care soția lui Biden, Jill, l-a ajutat să coboare scările.
Acum, politicienii și jurnaliștii spun că democrații ar putea refuza să-l nominalizeze pe Biden și să-l înlocuiască cu un alt candidat. Teoretic, partidul va avea o astfel de oportunitate la convenția din august, dar în practică va fi dificil să-l scoată din cursă pe Biden, care a câștigat alegerile primare, dacă el însuși nu refuză să participe. Totodată, staful actualului președinte spune că nu are de gând să renunțe și să părăsească cursa. Potrivit unor rapoarte, el ar putea fi nominalizat ca candidat la președinție încă din 21 iulie, fără a aștepta congresul partidului din august.
A doua dezbatere Biden-Trump este programată pentru 10 septembrie. Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie.
Fluxul de știri
0