Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov și Szijjarto au discutat despre criza din Ucraina

© Photo : Ministerul Afacerilor Externe al Federației RuseÎntâlnirea dintre Serghei Lavrov și Peter Szijjarto
Întâlnirea dintre Serghei Lavrov și Peter Szijjarto - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2024
Abonare
Ministerul de Externe: Lavrov și Szijjarto au discutat la telefon despre criza din Ucraina
MOSCOVA, 3 iulie - Sputnik. Marți, Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a avut o conversație telefonică cu ministrul maghiar de externe Peter Szijjártó, părțile au discutat despre criza ucraineană și cooperarea bilaterală, a declarat Ministerul rus de Externe.
„A avut loc un schimb de opinii cu privire la problemele actuale de pe agenda internațională. În timpul discuției despre criza ucraineană, ambii miniștri au remarcat necesitatea ca Kievul să asigure necondiționat drepturile tuturor minorităților naționale care trăiesc în țară”, se arată într-un comunicat publicat pe Reuters. site-ul departamentului.
S-a menționat că miniștrii au apreciat foarte mult nivelul atins de dialog politic ruso-ungar.
„Au subliniat că cooperarea bilaterală, în ciuda situației internaționale extrem de dificile, continuă să se dezvolte progresiv în spiritul pragmatismului sănătos și al beneficiului reciproc”, a concluzionat Ministerul de Externe.
Fluxul de știri
0