Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Concursul Stenin-2024 a lansat procedura de vot în rândul utilizatorilor de internet

© Sputnik / Miguel Сandеla / Accesați arhiva multimediaDeschiderea expoziției Concursului Andrei Stenin la Barcelona
Deschiderea expoziției Concursului Andrei Stenin la Barcelona - Sputnik Moldova, 1920, 01.07.2024
Deschiderea expoziției Concursului Andrei Stenin la Barcelona. Foto de arhivă
Abonare
Câștigătorul votului online în cadrul concursului de fotografie în memoria lui Andrei Stenin va fi anunțat la începutul lunii august.
CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Votul online a început în prima săptămână a lunii iulie pe versiunile rusă și engleză ale site-ului Concursului Internațional de Fotografie în memoria lui Andrei Stenin.
Prin procedura de vot deja devenită tradițională, utilizatorii internetului pot alege cea mai bună fotografie sau o serie de fotografii din lista scurtă a celor selectate de juriul internațional. Lucrarea câștigătoare va fi determinată de cel mai mare număr de voturi exprimate.
Pentru a vota, selectați fotografia sau seria de fotografii preferate pe site-ul web al concursului și faceți clic pe butonul din dreptul acestora. Nu este necesar să aveți un profil personal în niciuna dintre rețelele sociale. Votul este deschis până la 31 iulie, ora 23.59 (ora Moscovei).
Câștigătorul votului online va fi anunțat la începutul lunii august. Autorul celei mai populare fotografii de pe internet va primi o diplomă a concursului.
Premiile nominalizaților de pe lista scurtă, precum și câștigătorul Marelui Premiu, vor fi anunțate de Comitetul de organizare în septembrie pe versiunile în limba rusă și engleză ale site-ului.
Inteligența artificială și mass-media: rețelele neuronale în centrul atenției SputnikPro - Sputnik Moldova, 1920, 01.07.2024
Rusia
Inteligența artificială și mass-media: rețelele neuronale în centrul atenției SputnikPro
De asemenea, concursul intenționează să organizeze o prezentare itinerantă tradițională a câștigătorilor în întreaga lume.
Concursul internațional de fotojurnalism Andrei Stenin, organizat de grupul media Rossiia Segodnia sub auspiciile Comisiei ruse pentru UNESCO, își propune să sprijine tinerii fotografi și să atragă atenția publicului asupra provocărilor fotojurnalismului contemporan. Aceasta este o platformă pentru tinerii fotografi - talentați, atenți și deschiși la tot ceea ce este nou, unde ei ne atrag atenția asupra oamenilor și evenimentelor din jurul nostru.
Partenerii media internaționali ai concursului sunt: agenția de știri și radio Sputnik Internațional, canalul de televiziune și portalul RT (Internațional), Independent Media Holding (Africa de Sud), agenția de știri ANA (Africa de Sud), Shanghai United Media Group (SUMG) (China), portalul de internet China Daily (China), portalul de internet The Paper (China), rețeaua media Al Mayadeen (Liban).
În calitate de parteneri din domeniu, concursul este susținut de Uniunea Jurnaliștilor din Rusia, portalul de informații YOung JOurnalists (Rusia), portalul Russian Photo (Rusia) și portalul Photo-study.ru (Rusia).
Fluxul de știri
0